To jest taki piątkowy #comfortfood. Chleb, który od początku procesu, do tej ch…


To jest taki piątkowy #comfortfood.
Chleb, który od początku procesu, do tej chrupiącej skórki przeszedł w jakieś 26 godzin.
Dlatego jest taki piękny i komfortowy. 🤘

Taka to miła przerwa, żeby się w kremach weselnych tortów nie utopić…😅

Może (podkreślam, MOŻE) uda się kilka bochenków ukręcić na niedzielny Frymark bydgoski – jarmark produktów eko, regionalnych i rękodzieła, bo tyle radości te bochny dają, że chętnie się tą radością podzielę 😉



Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ta strona używa ciasteczka. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Akceptuję