[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][ad_1]
Dobry chleb, na swoim zakwasie, który zniósł tak wiele, że nawet zgodził się odrodzić, bez pomocy współbraci kwasowych, zawsze będzie cieszył..
Powoli wyrasta, cudownie pęka, wzory maluje, niesamowicie chrupie.. i nie zastąpi go żaden sklepowy.:)
Żytni z pełnoziarnistą pszenną, składany 4 razy ❤
Aaa, w najbliższą niedzielę będziemy na Frymark bydgoski – cykliczny targ produktów eko, regionalnych i rękodzieła!
Bądźcie z nami, przed świętami! Będzie można jeszcze troszkę zamówić 😉
#sourdough #ryebread #homemade #popękanyalepiękny


[ad_2]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.