[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][ad_1]
Świetny poradnik a propos szparagów! Bierzcie i jedzcie 🙂 Jeśli znajdziecie odpowiednie szparagi, oczywiście!



Właśnie zjadłam sama osobiście cały pęczek pierwszych tegorocznych białych szparagów 😀 po prostu pyyyszne!
I wiecie co, one takie boskie były w zupełnie nowym, cudnym mariażu smaków, chcecie przepis?
Póki co przypominam „szparagowe ABC”, którego uczył mnie Witek Iwański: jak kupić i rozpoznać świeże, czy i jak je obierać, w jakiej wodzie i ile czasu gotować.
Przygotuj godne powitanie dla Szparagów 😉
http://www.chillibite.pl/2014/05/szparagowe-abc.html
[ad_2]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.